maanantai 21. heinäkuuta 2014

loppukevät

Olin näköjään niin tohinoissani lähdössä kesälomalle, että unohtui kirjoitella loppukeväästä. Harjoitusnäyttöviikon jälkeen vielä kertailtiin, tehtiin arkunkansi- ja uurnakoristeita, ja käytiin jopa krematoriossa vierailulla. Krematoriovierailu oli kyllä ihan mahtava. Sieltä en kuitenkaan viitsi julkaista kuvia, joten tässäpä muutamia koululla tehtyjä juttuja.

Kaulakoruntekele. Ei mielestäni onnistunut kovin hyvin, vaikka olikin tehtävänannon mukainen. Pohja tuli vähän liian täyteen, ja tarjolla oli aavistuksen liian isoa kukkaa.

Uurnakoriste, joka myöhemmin kehittyi pääkoristeeksi.



Tehtävänantona oli graafinen kirjakoriste


Kukkatatuointeja saatiin myös kokeilla

Tein harjoitusnäyttökimpun uudelleen


Sekä uuden tilakoristeen, joka sitten jäi vielä koululle avointen ovien päiväksi. Kukkaa ei ollut ihan tarpeeksi, joten työ on tarkoituksella vähän toispuoleinen.


Loppukevät/alkukesä olikin pelkkää työssäoppimista. Valmistujaisviikonloppu meni ihan hyvin. Yhtenä päivänä sain harjoitella näyttöön tehtävää morsiuskimppua. Siitä tulikin ihan nätin näköinen, kun puolukat oli juuri silloin tekemässä uusia lehtiä. Ne vaan eivät valitettavasti kestäneet kovinkaan pitkään hyvinä.



Lisäksi kesäkuussa oli valtakunnallinen kyläkauppapäivä, johon meidän kukkakauppakin osallistui. Sain toteuttaa ulos kukkakimppunäyttelyn, missä kävijät saivat äänestää kauneimman. Lisäksi meidän seurana ja viihdykkeenä oli Rocky-poni, joka oli tosi suosittu niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa :) Minä tein Rockylle tietty seppeleenkin, harmi vaan ettei ollut oikein mitään pojanvärisiä kukkia ;)

Tilauskimppu kuorma-autonkuljettajaksi valmistuneelle




Tämä pionikimppu äänestettiin kauneimmaksi


Erään päivän hiuskoristeväkerrys



Parin viikon päästä koulu jatkuu taas, ja koko syksy menee näyttöjen kanssa puurtaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti