torstai 7. helmikuuta 2013

uusi to-paikka, viikko 3

Vuoden ensimmäisen kouluviikon jälkeen jatkui työssäoppiminen, ja koska itse vaihdoin to-paikkaa, niin mulla oli ensimmäinen viikko uudessa paikassa. Etukäteen jännitti ihan hirveästi, koska paikka on kuitenkin niin erilainen edelliseen verrattuna, mutta jo ensimmäisenä päivänä huomasin, että aika turhaan olin hermoillut. Tultiin kauppiaan kanssa tosi hyvin juttuun, ja itsekin saman koulun käyneenä ymmärtää mitä tällä hetkellä käyn läpi. Hän myös opettaa mm. kansalaisopistolla, joten oon hyvin luottavainen myös opetuksen laadun suhteen :)

Oli jännää päästä heti ensimmäisellä viikolla tekemään vaikka mitä, mm. korkeaa kimppua ja asetelmaa. Onnistuivatkin aika hyvin!

Korkea kymbidi-kimppu: kymbidi, neilikkaa, israelinruskusta, kolibrikukan lehti + löytyy myös tuonenkielonlehteä, peikonlehteä, aralianlehteä sekä karhunheinää

Pyöreä pöytäasetelma: eustomaa, neilikkaa ja morsiusharsoa + leikkodaneeta ja aralianlehteä

Sammalsydän. Tässä ei tarvinnut kuin päällystää valmis oksista tehty sydän sammalella ja kiinnittää se kehyksiin x)

Pyöreä pöytäasetelma: krysanteemia, neilikkaa ja morsiusharsoa + leikkodaneeta ja araliaa



Sain tehdä itselleni nimipäiväkimpun: ruusua, neilikkaa ja ikiviuhkoa + leikkodaneeta

Oikein onnistunut ensimmäinen viikko siis, ja oli kiva päästä heti tekemään noin paljon :) Ja oli myös kiva kuulla kehuja kokeneemmalta, olen kuulemma oikealla alalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti